office@simonastolerciuc.ro
(+4) 0745 573 442

Despre mine

Ma numesc Simona Stolerciuc.

Sunt avocat titular in cadrul Cabinetului de avocat Stolerciuc Simona

Sunt absolventa a Liceului Stefan cel Mare Suceava, a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Al.I. Cuza Iasi, a cursurilor de masterat Drept european, Facultatea de drept din cadrul Universitatii Petre Andrei Iasi.

Cred cu tarie ca misiunea avocatului nu este o misiune oarecare, ci este o misiune sacra: aceea de a apara creatia divina absoluta, omul, de a participa la infaptuirea justitiei, definita de Cicero ca fiind „stapana si regina tuturor virtutilor”.

Cum remarca Mircea Djuvara, „avocatul este si trebuie sa ramana aparatorul ordinii legale” , mai precis a ordinii de drept care „este una dintre maretiile omului” ( Petre Tutea).

„Ca regula generala, in batalie foloseste forta normala pentru a angaja lupta; foloseste forta extraordinara pentru a cuceri victoria” Sun Tzu –Arta razboiului

In exercitarea dreptului la aparare, subsemnata, Stolerciuc Simona, avocat titular al Cabinetului individual de avocat „Stolerciuc Simona”, starui pentru realizarea liberului acces la justitie, pentru un proces echitabil si intr-un termen rezonabil, relatiile dintre avocat si clientii Cabinetului fiind bazate pe onestitate, probitate, corectitudine, sinceritate, loialitate si confidentialitate.