office@simonastolerciuc.ro
(+4) 0745 573 442

Despre cabinet

Cabinetul de avocat „Stolerciuc Simona” a luat fiinta in anul 2004, prin Decizia Baroului Suceava nr. 250 din 01.07.2004.

Cabinetul de avocat Stolerciuc Simona presteaza toate activitatile prevazute de Legea nr. 51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat, printre care: acordare consultanta juridica, redactare acte juridice, atestarea identitatii partilor, a continutului si a datei actelor prezentate spre autentificare, activitati de mediere, asistenta si reprezentare juridica in fata instantelor judecatoresti, a organelor de urmarire penala, a autoritatilor cu atributii jurisdictionale, a notarilor publici si a executorilor judecatoresti, a organelor administratiei publice si a institutiilor, precum si a altor persoane juridice, in conditiile legii, in diverse domenii de drept: drept civil, dreptul afacerilor (contracte comerciale, recuperare creante, litigii intre profesionisti), dreptul muncii, dreptul familiei, drept penal, drept contraventional, dreptul proprietatii intelectuale, dreptul concurentei.

Activitatea Cabinetului individual de avocat, Stolerciuc Simona se desfasoara in principal in Suceava, dar si in alte localitati din tara.

Apeland la serviciile Cabinetului de avocatura „Stolerciuc Simona” maximizati sansele de admitere in instanta a tuturor solicitarilor, atat in drept penal cat si in drept civil.

Onorariile percepute pentru serviciile juridice oferite de Cabinetul de avocatura „Stolerciuc Simona” variaza in functie de complexitatea cauzei, timpul necesar si eforturile depuse in vederea pregatirii apararii. Oricum, atunci cand apreciati daca este sau nu necesar/justificat/util sa achitati onorariul de avocat, nu ignorati celebrul citat „Daca credeti ca stiinta e scumpa, incercati sa vedeti cat costa ignoranta”( Benjamin Franklin).